معلومات اكيد تهمك ادخلي ومش هاتندمي...
دي معلومات اكيد هاتفيد كل اللي بيقفو في المطبخ
وطبعا سهله ومفيده
1.
الارز ممكن يتنقع شويه قبل الطبخ لنتائج اجمل.
2.
البصل قبل ما يتقطع يوضع في الفريزرنصف ساعه او في مياه عشان العيون الحلوه ما تدمعش.
3.
والطاسه اول مره يغلي فيها شويه مياه بالخل ..عشلن بعد كده الاكل ما يلصقش.
4.
اي اكل قبل ما يتقلي يترش عليه ملح .زوبكده مش هاتشرب زيت كتير.
5.
وممكن قبل اللحمه ما تتقلي تدهن ب لمون لاجل ان لا يبقي بها رائحه زفار او اي رائحه غير محببه (كاللحم الضاني مثلا).
6.
العصيان الخشب التي للشوي والشيش طاوق تتنفع في ماء قبل الشوي عشان ماتتحرقش.
7.
اي خلطه تتبيل لسلطه او للحوم ....الخ تكون نسبه التتبيله فيها بنسبه 1:3مناي حامض 1(لمون ,خل,خل بلسمي,خل تفاح...الخ)ل3من اي زيت(زيت زيتون,زيت ذره,زيت زهره الشمس...الخ).